perjantai 11. marraskuuta 2011

Perjantai

Pitkään mietin, teenkö tätä postausta ollenkaan. Onko samojen nurkkien kuvaamisessa mitään järkeä?
Ja kun mitään uutta-uutta täällä ei ole, vain uusi järjestys. Eilen aamusta rupesin sitä vaihtamaan. Ei mitään hirveän radikaalia.
Meille tuli nyt ruokailutila olkkariin ja keittiöstä siirtyi ruokapöytä olkkariin. Ruuvasin muuten ihan itte peilin ja hyllyn seinään :) Oli siinä kyllä homma, kun piti mittailla sitä sun tätä, että tulee suoraan. Peilin viereen olen mietiskellyt yhtä seinälamppua.
Pakastin ja mummon perintölipasto siirtyivät keittiöön. Keittiö tuntuu paljon isommalta nyt...
...ja mahtuu paremmin kulkemaan, liikkumaan ja touhuamaan.
Jos tähän joskus kyllästyy, helppo siirtää ruokapöytä ym. tänne ja nämä ruokaryhmän tilalle.
Toiseen päähän olkkaria tuli kuikelokaappi.
Ja omituiseen koloon, johon on vaikea sijoittaa yhtään mitään, tuli ovi, joka johtaa ei minnekkään-maahan.
Alaosaan laitoin lankakorin (joka on oikeasti roskis), jossa voi säilyttää jotain. Mutta mitä?
Eteisestä lähti hylly siis olkkariin ja tänne laittelin koristimia roikkumaan. Omatekemä taulu ja Aseman laidan arpajaisista voitettu vaateharja sekä avaimia omista jemmoista.
Postilaatikko kaipaisi ehkä jotain?
Olkkarin seinähylly oli tässä talossa alakerrassa seinällä tummanvihreänä, mies maalasi sen aikoinaan valkoisella. Päällä Mariskooleja ja samanmallisia muita kippoja.
Löysin mummon vanhasta valokuva-albumista kuvan, taas.
Meinasin laittaa tähän sen Ameriikan tädin kuvan, mutten laittanutkaan. Löysin nimittäin mummon nuoruuskuvan sisarustensa kanssa. Jokainen kuvassa esiintyvä henkilö on kuollut, joten en tarvinnut lupaa tälle. Mummo on tämä, joka istuu, muut ovat Iija-täti ja Suli. Siis lempinimet :)

Siinä niitä nyt tuli, kuvapläjäys monen päivän edestä. Miulla on viikonloppuna iltavuorot, joten taukoa päivityksistä luvassa.
Miulla on vissiin jonkinsortin stressiä, kun eilen oli vapaapäivä ja edellisenä yönä heräilin sen sata kertaa ja joka kerta ajattelin: Ihanaa, miulla on vapaapäivä. Mitä järkeä tuossa oli? Olisin vaan nukkunut ja aamulla ajatellut herätessä noin, höh. Tänä aamuna heräsin puoli kuusi, vaikka on edelleenkin vapaapäivä ja olisin saanut nukkua.
Nyt ei muuta kuin Hyvää Viikonloppua kaikille!

P.S. Miksi näistä kuvista tulee niin tummia täällä bloggerissa?!

13 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Jos se heräily johtuu vaan tästä täsyskuu viikosta? Ihania kuvia ovat nämä kaikki. Onnkesi laitoit esille. Tykkäsin ainakin niitä katsella.

Anonyymi kirjoitti...

Oi kuinka kaunista teillä on ja kivaa kun laitoit kuvia..Joskus ajattelen samaa että kun meillä on pienet tilat niin mitäs nyt kuvailisi mutta aina sitä jotain tulee, nytkin blogissani on lehdistä kuvia joista ammensin inspiraationi ja kaikillahan meillä on ne "samat nurkat" järjestys muuttuu ja ideoistakin voi kirjoittaa vaikkei niitä olisi toteuttanutkaan ja joku voi toteuttaa sen idean joista kertoo blogissaan...mielen ajatuksia joita ehkä haluaa jakaa tms tms..
Minäkin heräsin tänään aamu viideltä ei vaan unta riittänyt..heräilen aina kovin aikaisin ja tykkään aamuista...ja kun mies nukkuu niin olen täällä blogi maailmassa katselemassa vain kuvia tai hakemassa ideoita :)
Niin ja kun postailee kaikenlaista kuvien kera, niin aina ei jää katselemaan niitä vanhempia tekstejä ja moni unohtaa kuvat jos ne samat nurkat on kuvattuina eli minulle ainakin kuvasi oli aivan uutta ja innostavia..
mukavaa viikonloppua sinulle ja jaksuja töihin :)

TeSa kirjoitti...

Uusi järjestys tuo aina kivaa vaihtelua omaan ympäristöön, eikä lisätila keittiössäkään ole huono ratkaisu.
Hyvää viikonloppua sinulle.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Vaihtelu virkistää=)
Hatun nosto kun oot ite ruuvannut hyllyn ja peilin seinään!Ei taatusti ollut helppoa!

Kivaa viikonloppua sulle=)

Sirutuuli kirjoitti...

Saga: Voikin johtua täysikuusta, en mie tajunnutkaan :) Miuhun se aina yleensä vaikuttaa. Kiitos!
Anja: Kiitos! Totta, en miekään muista kaikkien bloggareiden vanhoja kuvia :)
Tesa: Kiitos! Meidän keittiö on tosi pieni, juuri ja juuri mahtuu tämä pöytä, joka ei edes ole koolla pilattu.
Pitsienkeli: Kiitos! Virkistää se :)
Miulla on muuten sellainen oma pieni ruuvivekotin, kai se joku väännin on :)
Mies ei sitä käytä, vaan sillä on järeemmät aseet, joten se on miun :)
Ei ollut helppoa, hiki senkun virtasi :)

gone to the beach kirjoitti...

Kivan näköistä - vahtelu virkistää. Sinullahan on nyt niinkuin sisustusohjelmissa. Ruokailuhuone. Sininen kaappi on ihana, mistä olet sen saanut/ostanut? Tuollainen kaappi on ihana kaikissa huoneissa, oletko ajatellut koskaan sitä keittiöön tai maalaavasi valkoiseksi? Alkuperäinen väri on ihana (olen sinisen ystävä) eikä niitä raskisi maalata kovin herkästi nykyaikaiseksi, eihän?

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanat kuvat.... taas kerran!

Jännä lamppu tuolla keittion katossa.... heino.

OIkein mukavaa viikonloppua sinulle!

jendina kirjoitti...

Olen aina vähän vierastanut valkoista sisustusta, mutta teillä on kivasti kaikkea mukavaa ja yllättävää mikä tuo siihen kodikkuutta, esim tuo puunvärinen ovi :) sekä muita ei-valkoisia yksityiskohtia.

Maija Eskurista kirjoitti...

Wanhat valokuvat on ihania <3 Eteisen seinälle on menossa isäni kuva vuodelta 50jotain ja isännän ukki kea virkakoiransa... tooodella kauan sitten. Molemmissa kuvissa siis miehen paras ystävä, koira. Ei ole ilmeisimmin meillekään tämä eläinrakkaus siis taivaalta tippunut :)

Sussi kirjoitti...

Näitä on aina kiva katsella!

Hyvää viikonloppua!

Sirutuuli kirjoitti...

Gone to the beach: Kiitos! Sininen kaappi tuli talon mukana. Vasta mietin, laittaisiko sen noiden avohyllyjen tilalle, mutta en sitten laittanut, kun mies teki ison työn niiden laitossa ja metsästi sormipanelia kauan. Muuhun kohtaan se ei keittiössä mahdu. Joskus mietimme ja suunnittelimme kaapin valkaisua, mutta se on jäänyt, enkä mie enää toisaalta edes halua valkoiseksi sitä.
Irmastiina: Kiitos! Lamppukin tuli talon mukana. Kuten myös Anttilan kuvasto vuodelta 1970 - siinä oli sama lamppu :)
Jendina: Kiitos! Toisaalta mie taas tykkäisin valkoisesta, siis että ihan kaikki olisi valkoista, mutta toisaalta tykkään valkoisesta ja seassa puuta. Ja kesällä väriä.
Eskurin emäntä: Kiitos! Miekin tykkään vanhoista valokuvista ja etenkin oman suvun kuvista :)
Sussi: Kiitos!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Hyvä muutos! Keittiöstä tuli mukavan tilava, pakastin pääsi keittiöön ja samalla siitä sai laskutilaa. Myös tuo kiva penkki pääsee enemmän oikeuksiinsa avarammassa tilassa, ruokailutila on oikein kutsuva!

Tämmöst tääl on kirjoitti...

Tämmöiset muutosblogaukset on mukavia. Pakastin pääsi keittiöön jonne se ehkä parhaiten sopiikin. Sulla on mukava ote sisustukseen.