tiistai 21. joulukuuta 2010

Työmaa-alue

Että näin Jouluista tunnelmaa löytyy alakerrasta :) Mies oli ehtinyt aloittaa purkuhommat, ennen kuin muistin ottaa kuvia. Tästä se (melkein) alkoi. Tässä ollaan suihkuteltu yli seitsemän vuotta. Kuvat näyttävät melkein paremmilta kuin totuus ja paljas silmä. Lattia on ihan hirveä jo senkin takia, että on mielettömän vaikea pitää puhtaana.

Seinän laattakuviota tarkemmin.
Purkamisen jälkeen puhdas ja kuiva betoni alla (onneksi):

Onneksi puututtiin ajoissa, kun seinälaatat rupesivat irtoilemaan, hometta ja kosteutta ei ehtinyt syntyä. Mies sanoi, että joissain laatoissa oli aivan liian vähän laastia. Ihme, etteivät ole tipahtaneet aiemmin.
Että semmottista ja Jouluna pitäisi päästä saunaan :) Kuulemma se on aikataulu :)

Miun pitäisi paistaa vielä korvapuusteja, banaanikakkua (2) ja sisarkakkua (2). Sisarkakku oli meidän äitin perinteinen Joulukakku, mie jatkan perinnettä ja vien äitille ja iskälle joululeivonnaiset ♥ sekä karjalanpaistin lupasin tehdä heille :) Kyllä tässä kerkiää :)
Kaikki, huom. kaikki joululahjat on vielä paketoimatta, monta kassillista odottaa askarteluhuoneessa ahkeraa paketoijaa, joulukuusi on vielä vintillä, kuten sen koristeetkin. Eilisen siivouksen jälkeen en sitten jaksanutkaan tehdä muuta kuin maata sohvalla, leikkiä Papun kanssa ja lopuksi pelasin Tetristä yötämyöten sohvalla selällään :) 
Nyt jos oikein pinnistäisi, voisin leipasta nuo kaikki äkkiä ja pääsisin taas sohvalle selälleen. Siinä sitä onkin tavoitetta kerrakseen :)

4 kommenttia:

Jaana Kristiina kirjoitti...

Upea tuli maalaamastasi hyllystä:)
Kannatti maalata.
Mukavia joulu touhuiluja sinne ja nautiskellaan ja nautitaan joulun ajasta:)

kanaemo kirjoitti...

Hitsi kun en ole ehtinyt siun blogia käydä taas ihmettelemässä moneen päivään. Vietiin lapsi mummolaan että ehditään tehdä oikein pitkiä työpäiviä, eikö kuulostkin järkevältä näin joulun alla... :/ Eilenkin siis palattiin kotiin puol yhdeksän illalla. Nyt tältä erää työt tehty, pääsee joulusiivouksella aloittelemaan vapaata.

Tsemppiä remonttiin! Hyvältähän tuo jo näyttää! Purkaminen on miusta aina se tylsin homma, mutta kun pääsee tekemään utta pintaa, alkaa tuntua ihan erilaiselta.
Voi että mie toivon että me saatais kanssa meidän alakerran lattia laitettua ja lattialämmitys sinne. Ihan tyhmää kun ei tehty sitä neljä vuotta sitten kun muutettiin tänne.
Ollaan kyllä puhuttu että jos laitettais ihan uusi lämmitysjärjestelmä taloon niin siinä samalla sen lattiankin sitten sais tehtyä. Siellä on kyllä 70 m2 lattiapintaa, vaikka ei lämmitystä joka paikkaan laitakaan, niin iso homma silti. Ja millähän rahalla... Huokaus. :/

No, onneksi ei ole ihan just tän hetken asia, jääköön muhimaan.

Ihania muitakin juttuja olet tehnyt, pottulaatikosta tuli hyvä!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)

Zzz kirjoitti...

Meillä on ollut myös jo monta vuotta tapana, että teen äidilleni kaikki samat jouluruoat kuin meillekin. Valikoima vaan vaihtelee sen mukaan, mitä keksii touhuta :). Kuulemma se on hyvä ja mieluisa joululahja.

Kylpyhuoneen remppahan on jo hyvällä mallilla :)