torstai 23. huhtikuuta 2009

Ihana, ihana kevät!

Pyöräilykausi on nyt aloitettu! Kävin serkun luona kylässä tänään parin kilsan päässä ja päätin mennä pyörällä. Hain sen autotallista ja kumit oli tyhjät. Sain jopa itse pumpattua ne täyteen, jee!
Ai, mikä ihana tunne, kun viilettää pitkin kuivia katuja. Enkä mie ihan niin rapakunnossa olekaan, kun luulin. Johtuu varmaan talvisesta kävelystä. Töissä tulee tai oikeammin tuli siinä toisessa paikassa käveltyä tosi paljon. Ja viime kesänä tuli pyöräiltyä tosi paljon. Varmaan sekin vielä vaikuttaa.
Nyt on niin hyvä olo, käytiin vielä kävelemässä serkun kanssa nukuttamassa heidän poikaansa ja tehtiinkin pitkä lenkki. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin ruveta työmatkat kulkemaan pyörällä aamuvuoroihin. Illalla on mukava päästä ajoissa kotiin, joten iltavuoroihin menisin autolla.
Juujuu, odottakaahan, kun se aamu koittaa, että herään klo 5:15... "taidanpa ottaa auton ja huomenna kans, saanpahan nukkua puol tuntia pidempään...." Niin siinä tulee käymään, tunnen itseni! Kun ei ole pakko, valitsen helpomman tien. Aina! Joka asiassa.
Ja sitten vielä tästä pyörästä. Halvin mahdollinen Bilteman pyörä ja on niin ihana!!! Tällä on mielettömän hyvä ajaa. Aiemmin ajattelin tuossa talvella, että hommaisin vaihdepyörän, mutta en vaihda. Ihana kaveri!Sain serkulta pienen työnkin, lupasin neuloa heidän pojalleen lapasia ja sukkia. Onneksi ostin kirpparilta vauvalankaa. Eihän poju enää vauva ole, mutta vauvalanka on pehmeämpää.

2 kommenttia:

Sisustus Sievä kirjoitti...

Ihanaa tuo fillari on tosi ihana: Itse en ole ajanut pyörällä ainakaan 10v, mutta nyt minulla on tosivanha naisten pyörä ja ajatteli joskus Leväsestä ajaella kirkolle pullat tarakalla.Ihanaa viikonloppua

Mia

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos samoin =)
Ja täytyy sanoa, että pyöräily on ihanaa :)