perjantai 11. heinäkuuta 2008

Näinhän siinä sitten kävi

Vielä jatkoa Nasun sairauskertomukseen, jos vielä jotakuta jaksaa kiinnostaa.
Typykkä on nyt leikattu ja tukoshan siellä oli, ohutsuolessa.
Ja tänään saatiin kyllä hyvää palvelua, kiitos eläinlääkäreille. Eilen vaan otti pattiin, kun toinen selvästi kärsi ja riutui silmissä. Toivottavasti paraneminen nyt sujuu hyvin. Kyllä varmaan, on se niin sitkee sissi.
*************************************************************************************

Ja sitten vaihteeksi muuta. Tänään oli viimeinen aamuherätys ennen lomaa, viikonloppu vapaa ja maanantaina virallisesti ensimmäinen lomapäivä. Jihuu! Ja maanantaina lähdetään sinne mökille viikoksi.
Toivottavasti neulomisetkin edistyvät taas. Olen mie vähän neulonut sitä Samos-takkia, mutta kisu on vienyt energiat ja enimmäkseen olen vaan maannut sohvalla telkkaria töllöttäen.
Tänään tupsahti uusi Novitakin laatikkoon ja selasin sen syödessä läpi ja tällä kertaa oli tosi monta juttua, mitä voisi tehdä ja onneksi halvoista langoista, että on helpompi toteuttaakin. Esim. se kietaisu (oliko se takki vai liivi?) oli sellanen, jonka aion tehdä.
Nyt pitää mennä vahtimaan, että hengittääkö Nasu. Heips!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on jännitetty niin kovin ettei ole osannut edes kommentoida. Toivottavasti Nasun sairastelu loppui, ja ettei Julia ota vuorostaan sairastajan roolia.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kommentista :) ja myötäelämisestä :)
Äsken katsoin Nasun kantokoppaan, jossa makasi ja säikähdin. Se oli hävinnyt! Nyt se makoilee kiipeilypuun alakopissa lämpimässä :)
Julia on niin pulska likka, ettei varmaan kovin herkästi kipiäks tuu, *kop kop* Pitää koputtaa puuta.
Ja Nasun lapsuudesta varmaan juontaa juurensa tuo ylenmääräinen syöminen.
Mies toi muuten kotiin sen, mikä ohutsuolesta löytyi. Luultavasti oli varvassandaalin palanen... Puolet sandaalista oli rouskuttanut, kun huomattiin heittää roskiin.

möhönasu kirjoitti...

Onneksi syy selvisi ja paraneminen voi alkaa :)